3 asiaa, jotka talosi tarvitsee olla yksinäisyyden linnoitus

969 0

Jos olet sarjakuva-nörtti, tiedät mikä yksinäisyyden linnoitus on. Siellä Superman ripustaa viittansa ja rentoutuu. Rikostaistelu voi viedä veronsa, ja Supermanin on mentävä arktiselle alueelle päästäkseen kaikesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse mennä niin pitkälle. Voit muuttaa talosi yksinäisyyden linnoitukseksi. Sinun on vain sisällytettävä muutama asia, jotta se olisi niin. Tässä on 3 asiaa, jotka talosi on oltava yksinäisyyden linnoitus:
Pelihuone
Ihmiset katsovat usein urheilua unohtamaan omat koettelemuksensa ja ahdistuksensa. Tarkoitan, miksi menestyä elämässä, kun voit katsella muiden tekevän sen? Jos olet helvetin taipuvainen katsomaan muiden ihmisten urheilua, niin voit myös tehdä sen pelihuoneessasi. Hanki taulutelevisio katsellaksesi kaikkia pelejäsi ja pelataksesi muutamia PlayStationilla. Voit jopa saada biljardipöydän tai pöytätennispöydän huoneen sisälle. Urheiluharrastajat löytävät lohtua tällaisesta huoneesta. Tämä voi olla yksinäisyytesi linnoitus.
Kirjasto
Emme ole kaikki pilkkaajia. Jotkut meistä suosivat tietoa mielettömän hurraamisen sijaan. Tällaisille ihmisille kirjasto tarjoaa suurta mukavuutta. Kirjan lukeminen ei ole vielä menettänyt kaikkea viehätystään. Ja Shakespeare on edelleen jonkin verran viileä. Oli aika, jolloin ihmiset rakensivat tutkimuksen kotonaan, mutta eivät enää. Voit tuoda tämän perinteen takaisin, joten sinulla on paikka lukea kovan työpäivän jälkeen. Nautin kirjan lukemisesta, kun ulkona sataa. Tuossa hetkessä on jotain surrealistista, ikään kuin kirjallisuusmaailmasta olisi tulossa osa todellista maailmaa.
Kylpylä
Jos työhösi liittyy paljon jalkatyötä, ei ole parempaa paikkaa kuin kylpylä rentouttamaan särkeviä lihaksia. Valitettavasti spa-hoidot ovat kalliita. Onneksi sinulla voi olla kannettava kylpylä kotona. Liotus kylpytynnyrissä voi sulattaa huolesi ja kun sinulla on kylpytynnyri kotona, saat myös tekosyyn juhliin. Ei ole mitään parempaa kuin seurustella ystävien kanssa rentoutumiseen työstä. Loppujen lopuksi ihminen on sosiaalinen eläin, joten yksinäisyyden linnakkeessasi voi olla tilaa myös muille ihmisille. Jopa Superman jakaa linnoituksensa Lois Lanen kanssa.
Edellä mainitut kolme asiaa voivat tehdä kodistasi yksinäisyyden linnoituksen, jossa voit viettää laadukasta aikaa. Jokainen tarvitsee ajan pois maailmasta. Ja ei ole parempaa paikkaa viettää aikaa kuin oma koti. Nämä ylellisyydet maksavat sinulle melkoisen sentin, mutta mikään tässä maailmassa ei ole taas ilmaista. Ja et voi todella laittaa hintalappua henkiseen hyvinvointiin. Tämän linnoituksen on tarkoitus olla päivän päätteeksi, paikka, johon voit mennä pitämään järkevää. Loppujen lopuksi se on hullu maailma, jossa elämme. Olen varma, että Jokeri voi todistaa sen.

Related Post