5 mielenkiintoista tapaa rentoutua entisestään, kun olet kotona

927 0

Vaikka saatat tuntea olosi rennoksi ollessasi omassa kodissasi, on olemassa muutama helppo tapa tulla entistä mukavammaksi. Katsokaa näitä ehdotuksia ja jos jokin niistä on sinulle uusi, kokeile niitä ja odota hyviä tuloksia.

Hyödynnä hajun voimaa

Yksi maailman suurimmista asioista on käveleminen leipomon ohi aamulla, kun he paistavat tuoretta leipää ja haju sulattaa mielesi. Sinun ei tarvitse aloittaa oman leivän paistamista kotona, mutta voit hyödyntää eri hajujen voimaa, jos haluat tuntea olosi rento. Vanilja ja laventeli ovat hyviä valintoja, jos haluat kokeilla sitä. Jos ostat laventeliöljyä, voit laittaa muutaman tipan tyynyyn ennen nukkumaanmenoa yöllä, eikä kestää kauan ennen kuin valosi sammuvat.

Käytä enemmän luonnonvaloa

Uneliaisuuden ja mukavuuden välillä on suuri ero. Jos tunnet uneliaisuutta juuri ennen nukkumaanmenoa yöllä, on hieno, mutta kun tunnet uneliaisuutta päivällä, se on ärsyttävää, koska sinun on tehtävä asioita. Keinotekoinen valo auttaa edistämään uneliaisuutta, kun taas luonnollinen valo lisää valppautta ja tunnet olevasi onnellisempi ja siksi rento. Pidä verhot auki, kunnes ulkona tulee pimeää, ja anna kotisi päivän aikana mahdollisimman paljon luonnonvaloa.

Elektroniikka ja makuuhuoneet eivät sekoita toisiaan

Sinun tulisi yrittää parhaiten pitää kaikki elektroniset gadgetit poissa makuuhuoneesta, koska ne eivät auta sinua tuntemaan olosi rento. Tunnet todennäköisemmin aivosi toimivan sata mailia tunnissa, kun selaat Facebookia ja Twitteriä etsimällä päivityksiä. Tiedän, että se tulee olemaan vaikeaa, ja jos et voi vastustaa kiusausta pitää gadgetit poissa makuuhuoneesta, sinun tulisi sammuttaa ne vähintään tunti ennen kuin aiot mennä nukkumaan.

Aloita sängyn tekeminen

Mitä teet, kun nouset sängystä aamulla? Teetkö sängyn vai jätätkö sen vain sekaisin, kunnes on aika mennä taas nukkumaan? He sanovat, että jos aloitat sängyn aamulla, olet paljon tuottavampi päivällä, kun aloitat aamusi suorittamalla helpon tehtävän, mutta sen on myös tarkoitus saada sinut tuntemaan rento. On helppo ymmärtää miksi, koska jos kävelet makuuhuoneeseesi ja sängynpäälliset ovat kaikkialla, se ei tee sinusta tuntuu hyvältä.

Käytä kattotuulettinta

Jos kotona ei ole ilmastointilaitetta, halpa vaihtoehto on kiinnittää joitain tuulettimia kattoon. Pidä yksi suoraan sängyn yläpuolella ja tunnet olosi mukavammaksi kuin koskaan yöllä, kun ulkona on vielä kuuma. Voit myös kiinnittää muutaman strategisiin paikkoihin kotiisi, koska ne eivät maksa paljon rahaa. Ne eivät ole yhtä hyviä kuin ilmanvaihtokone, mutta ne säästävät enemmän rahaa, mikä tarkoittaa, että ne ovat parempia suurimmalle osalle ihmisiä.

Related Post