5 työpaikkaa, jota ei pidä laiminlyödä, jos haluat maksimoida voitot myydessäsi kotiasi

525 0

Sinulla on vain yksi päätehtävä kotisi myynnissä eli ansaita mahdollisimman paljon rahaa, mutta sinulla voi olla muutama minityö, joka sinun on suoritettava, jos haluat menestyä. Katsokaa joitain näistä, joita olet toivottavasti miettinyt aiemmin, mutta jos et ole, en suosittele sinua laiminlyödä niitä.

Lisää valoa kotiisi

Kaikki rakastavat luonnonvaloa eivätkä halua istua koko ajan pimeässä. Ehkä sinun pitäisi miettiä joidenkin pienten ikkunoidesi korvaamista koko näkymän lasiovilla, koska ne päästävät paljon enemmän valoa ja ihmiset voivat käyttää niitä päästäksesi helposti puutarhaan. Se tekee myös olohuoneestasi miellyttävämmän, koska sinulla on paljon parempi näkymä ulkomaailmaan. Jotkut kodinparannukset saattavat maksaa sinulle rahaa, mutta luonnonvalon lisääminen toimii aina sinun eduksesi.

Vaihda kaapin ovet

Jos haluat piristää keittiötäsi kuluttamatta paljon rahaa, helpoin tapa luoda suurin vaikutus on korvata kaapin ovet. Jos sinulla on tällä hetkellä vuosia, heidän on varmasti näytettävä siltä, ​​että ne ovat nyt hajoamassa. Ainakin sinun tulisi maalata tällä hetkellä käytössäsi olevat, ja älä unohda vaihtaa rikkinäisiä kahvoja, koska jos jotain niin yksinkertaista on laiminlyöty, kaikki alkavat miettiä, mikä muu kotiisi on vialla.

Palkkaa maisemasuunnittelija

Jos sinulla ei ole vihreitä sormia, on hieman vaarallista koskettaa puutarhaa, koska saatat päätyä tekemään enemmän haittaa kuin hyötyä. Tämä voi olla ongelma, koska potentiaaliset ostajat haluavat kauniin puutarhan, koska se on osa kotiasi. Jos et voi tehdä sitä itse, voit aina palkata maisemasuunnittelijan tulemaan sisään ja heiluttamaan taikasauvaa ympäriinsä. Älä vaivaudu tekemään mitään suurta työtä puutarhassa, mutta ainakin sen on näytettävä edustavalta.

Älä unohda kerroksia

Minkä kivilaatta- tai laminaattilattian haluat mieluummin nähdä kävellessäsi jonkun keittiöön? Sinun on esitettävä itsellesi nämä kysymykset, koska kodin sisällä olevat lattiat ovat iso juttu. Se ei ole kuin avotakka, jonka joku voi sulkea, jos ei pidä siitä, koska lattian repiminen ja uuden laskeminen maksaa paljon rahaa. Jos haluat tehdä vaikutuksen ihmisiin heti, kun he tulevat kotiisi, jokaisessa huoneessa on hyvännäköinen lattia.

Työskentele sisäänkäynnillä

Olen varma, että tiedät jo, että ihmiset ovat hyvin vaikuttamattomia, jos he ajavat kotiisi ja se näyttää kauhealta ulkona, joten vietät paljon aikaa lisäämällä sen hillitsemistä. Yritä olla unohtamatta seuraavaa asiaa, jonka he näkevät kävellessään kotiisi, joka on sisäänkäynti. Ennen kuin he alkavat katsella ympärillään, haluat heidän olevan hyvällä tuulella ja he tuntevat olonsa paljon onnellisemmaksi, jos häikäisette heitä kauniilla sisäänkäynnillä, ennen kuin heillä on mahdollisuus kävellä mihin tahansa huoneeseen.

Related Post