Kolme parasta iPhone-sovellusta, jotka voivat helpottaa uudelleensijoittamista

833 0

Muuttaminen voi joskus olla erittäin stressaavaa ja pelottavaa, varsinkin jos sinulla on paljon tavaraa liikkua eri puolilla maata. Jos kuitenkin teet kaikki järjestelyt ajoissa ja suunnittelet kaiken vastaavasti, liikkumisprosessisi tulisi olla nopeampaa ja vähemmän uuvuttavaa. Toinen hieno asia, jonka voit tehdä, on ottaa perheenjäsenesi ja ystäväsi mukaan ja pyytää heitä auttamaan sinua jotenkin. Lopuksi, älä unohda pyytää ammattimaisten muuttoyritysten apua ja hyödyntää myös seuraavia iPhone-mobiilisovelluksia.
My Move
Tämä sovellus on yksi parhaista siellä, ja se on saatavilla myös Android Marketissa. Pohjimmiltaan se auttaa sinua suunnittelemaan muuttoprosessiasi alusta loppuun ja auttaa sinua löytämään parhaan muuttoyrityksen alueellesi. Jos et vuokraa ammattimaista liikkujaa, rahtisi saattaa vahingoittua tai kadota siirtoprosessin aikana, joten varmista, että käytät tätä sovellusta tarkistaaksesi mahdollisesti haluamiesi liikkuvien yritysten arvostelut, arvosanat ja maineen.
Lisäksi My Move -sovelluksen avulla voit pyytää ilmaisia ​​arvioita, merkitä muistiin liikkumiseen liittyvät tärkeät asiat, laskea etäisyyden nykyisestä sijainnistasi määränpäähän ja niin edelleen. Mainitsinko myös, että tämä sovellus on täysin ilmainen?
Muuttopäivä
Jos haluat lisää apua siirtoprosessin aikana, varmista, että lataat myös Moving Day -sovelluksen iPhoneen, varsinkin jos sinulla on paljon siirrettäviä laatikoita ja paketteja. Luultavasti tiedät jo, että monimutkaisin asia liikkumisen yhteydessä on järjestää ja pitää kirjaa kaikista laatikoistasi ja tavaroistasi. No, tämä sovellus on suunniteltu erityisesti auttamaan sinua siinä. Sen avulla voit seurata henkilökohtaisia ​​tavaroitasi helpommin, voit tarkistaa, onko tietyt laatikot toimitettu onnistuneesti, ja pystyt jopa selvittämään, puuttuuko myös joitain tavaroitasi. Halutessasi voit myös tulostaa laatikkoluettelosi suoraan iPhonesta. Lopuksi, Moving Day -sovelluksella on erittäin intuitiivinen ja houkutteleva käyttöliittymä, joten sen käyttö on ilo!
Liikkuva Guru
Toinen erinomainen sovellus, jonka haluat kokeilla, on Moving Guru, joka on saatavana myös BlackBerry -laitteellesi. Tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin yllä kuvatut, ja se opastaa sinut liikkumisprosessisi jokaisessa vaiheessa. Moving Guru tarjoaa sinulle myös liikkuvia arvioita, mahdollisuuden etsiä alueellasi liikkuvia yrityksiä, oppia paljon mielenkiintoisia ja hyödyllisiä liikkumisvinkkejä ja temppuja.
Tämän sovelluksen avulla voit myös suunnitella uudelleensijoittamisprosessisi jopa 8 viikkoa ennen muuttopäivää. Tämä voi olla sinulle erittäin kätevää, koska tiedät tarkalleen mitä tehdä joka viikko ennen suurta päivää, etkä ole niin stressaantunut tänä aikana. Lisäksi sinulla on vähemmän todennäköistä kiirehtiä liikkumisprosessissasi ja tehdä kriittisiä virheitä, jos hyödynnät täysin tämän sovelluksen ominaisuuksia.

Related Post