Missä määrin mobiilipelisovellukset voivat hyötyä taitettavista laitteista?

1396 0

Taitettavien laitteiden käyttöönotto on ihmetyttänyt ihmisiä! Se on todella mielenkiintoinen kehitys, jota monet käyttäjät odottavat pääsevänsä kokeilemaan. Flip-puhelimet olivat aikoinaan ohuita, pienikokoisia ja saranoituja laitteita. Nyt käännettävät puhelimet ovat muuttuneet taitettaviksi puhelimiksi, joissa on itse asiassa puolelta toiselle taivutettavat näytöt. Näiden laitteiden kanssa sovellusten on kuitenkin keksittävä lukuisia ominaisuuksia tarjotakseen paljon paremman käyttökokemuksen. Erityisesti mobiilipelialalle!

Miten nämä taitettavat laitteet toimivat?

Nämä puhelimet ovat aika uskomattomia. Niissä on paljon parempi näyttö, joka on lähes tavallisen tabletin kokoinen. Käyttäjät voivat helposti muuttaa näiden puhelimien kokoa joko taittamalla ne tai käyttämällä niitä sellaisenaan. Näin he voivat olla vuorovaikutuksessa sovellusten kanssa eri tavoin.

Tällaisiin puhelimiin liittyy myös monia etuja. Esimerkiksi taitettavia puhelimia käyttämällä käyttäjät voivat helposti vaihtaa haluamaansa näyttöä ja työskennellä sillä mieltymystensä mukaan. He voivat ottaa kuvia haluamallaan tavalla eri tiloissa, työskennellä taulukoilla paljon helpommin käyttämällä suurempaa tai hyödyntää sen muita ominaisuuksia.

Ensiluokkainen grafiikka

Näistä puhelimista tulee varmasti loistava vaihtoehto pelikehittäjille. Käyttäjät voivat pelata suuremmalla näytöllä, jonka ansiosta pelaajat voivat pelata laitteilla kauemmin. Ongelmia ei ilmene ja käyttäjäkokemus on siis paljon miellyttävämpi. Käyttäjät voivat tavoittaa vastustajansa pelin aikana paljon paremmin suurelta näytöltä eikä heidän tarvitse käyttää kannettavaa tietokonetta pelaamiseen eikä myöskään muita siihen liittyviä tarvikkeita.

Lisäksi kehittäjät joutuvat nyt suunnittelemaan pelinsä tablettikokoiselle näytölle. Näin käyttäjät voivat käyttää parempia käyttöliittymäelementtejä. Esimerkiksi jos jonkun suosikkina ovat kolikkopelit netissä, hän saa suuremman pelirajapinnan, joka perustuu ruudun näyttöön, suurempaan grafiikkaan ja isompaan näyttöön, jolla vetää kolikkopelin kahvaa. Mitä isompi, sitä parempi, koska nämä kokemukset ovat entistä mukaansatempaavampia asiakkaille!

Helpommin säädettävä kuvasuhde

Nämä laitteet tukevat laajempia kuvasuhteita. Eri taitettavilla laitteilla on omat kuvasuhteensa. Esimerkiksi jotkut vaativat 16:10 jotkut 16:9 ja niin edelleen. Tässä kohtaa mobiilisovellusten kehittäjien on testattava sovelluksiaan ja varmistettava, että ne toimivat mahdollisimman monella laitteella ilman, että käyttäjät kohtaavat haasteita.

Usean ikkunan toiminnallisuus

Toinen suurien näyttöjen hyöty on usean ikkunan ominaisuus. Tämä on yksi tärkeimmistä eduista, jonka vuoksi ihmiset valitsevat kokoontaitettavat laitteet. Tavallisilla laitteilla ei voida käyttää kahta sovellusta rinnakkain, mutta tämä muuttuu täysin taitettavien laitteiden kehityksen myötä. Niiden avulla kolmea tai jopa useampaa sovellusta voidaan käyttää rinnakkain yhdellä näytöllä. Mobiilisovellusten kehittäjät voivat ottaa tämän mahdollisuutena, jossa heidän ei tarvitse ahtaa kaikkea yhdelle näytölle! Heidän täytyy olla älykkäitä ja varmistaa, että heidän sovellukset tukevat usean ikkunan toiminnallisuutta. Taivutettavat kosketusnäytöt eivät vain ymmärrät monikäyttöisten mobiililaitteiden konseptia vaan myös muuttavat huomattavasti käyttäjäkokemuksia.

Parannetut ominaisuudet

Taittuvan näytön integroinnin myötä mobiilisovelluksiin tulee nyt lukuisia muita ominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa monikosketustoiminto peleissä kuten myös muotoa muuttava grafiikka, joka skaalautuu näytön kokonaissuhteeseen. Parannettu pelikokemus on vasta alkua. Pelaajat voivat odottaa useita mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä heidän taitettavissa laitteissaan.

Nämä sovellukset ovat nopeita eikä niissä tapahdu häiriöitä eri näyttöjen vaihtamisen välillä.

Mobiilipelisovelluksen käyttäjät saavat kohta herkkua!

Taitettavat näytöt eivät hyödytä vain mobiilisovellusalaa, vaan myös muita. Kaikenlaisia sovelluksia kehitetään nyt paremmin. Niissä on nyt useita uskomattomia ominaisuuksia, jotta käyttäjät voivat nauttia niistä täysillä. Näin käyttäjät lataavat tällaisia sovelluksia entistä enemmän ja sovelluskehittäjät voivat ansaita enemmän voittoa. Tällaisista peleistä tulee todennäköisesti paljon suositumpia ajan myötä, koska käyttäjät siirtyvät nyt taitettaviin laitteisiin muiden sijaan, sillä ne poistavat kannettavien tietokoneiden ja tablettien tarpeen nykymaailmassa. Taitettavat laitteet kasvattavat koko mobiilisovellusten pelialaa tuntuvalla 44 %:lla lähitulevaisuudessa.

Related Post

Tekoäly on tulevaisuuden matkamyyjä

Posted by - 22 lokakuun, 2021 0
Tekoälyä on alettu ymmärtämään ja käyttämään laajemmin kuin koskaan aikaisemmin. Sen mahdollisuudet onkin paremmat kuin ehkä jopa haaveiltiin sekä monipuolisemmat…