Suosituimmat iPhone-sovellukset, jotka auttavat sinua löytämään italialaisen ravintolan Kanadasta

512 0

Oletko koskaan löytänyt itsesi kaipaamaan italialaista ruokaa tuntemattomalla alueella kaupungissa? Tietämättä, missä nauttia yhdestä maailman parhaista keittiöistä, voidaan varmasti pitää hyvänä ongelmana. On hyvä, että on olemassa sovelluksia, jotka auttavat sinua. Jos joskus huomaat italialaista ruokaa Kanadassa, tässä on joitain sovelluksia, jotka voivat auttaa sinua löytämään hyvän ravintolan.
Google Kartat
Todennäköisesti paras sovellus, jonka voit saada puhelimeesi, on sovellus Google Maps. Tämän sovelluksen avulla voit helposti etsiä ravintoloita nimen mukaan tai voit yksinkertaisesti lisätä avainsanat ‘italialainen ravintola’, jolloin saat automaattisesti kaikki alueellasi olevat italialaiset ravintolat. Koska se on virtuaalikartta, se voi auttaa sinua pääsemään ravintolaan helposti ehdottamalla mahdollisia reittejä. Google Maps auttaa ihmisiä löytämään myös ostoskeskuksia, hotelleja, pankkeja ja muita kaupallisia alueita. Se on tehokas sovellus, joka kenelläkään on yksinkertaisesti oltava.
Älähtää
Yelp on myös yksi suosituimmista sovelluksista italialaisen keittiön harrastajille. Se on erittäin hyvä ravintola-hakusovellus, koska se voi auttaa sinua suorittamaan erittäin hyvän haun. Se voi auttaa sinua selvittämään, mitkä italialaiset ravintolat ovat lähelläsi, mitkä niistä ovat avoinna tiettynä ajankohtana ja mitkä niistä tarjoavat italialaisia ​​ruokia, jotka haluat syödä. Mikä parasta, ravintoloita lukevat yleensä lukuisat Yelp-käyttäjät ympäri maailmaa. Tämän ominaisuuden avulla voit määrittää, mitä ravintoloita kannattaa käydä ja mitkä välttää.
Ravintola Finder
Toinen mukava sovellus ladattavaksi on Restaurant Finder. Sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään. Tämä sovellus tunnistaa automaattisesti ympärilläsi olevat ravintolat. Se toimii paitsi Kanadassa myös muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Australiassa, Ranskassa ja Italiassa. Tarkempaa hakua varten voit käyttää sovellusta etsiä ravintoloita nimen, osoitteen tai postinumeron perusteella. Tämän sovelluksen avulla voit helposti löytää italialaisia ​​ravintoloita alueeltasi, jota et koskaan tiennyt.
Ruokailu
Tämä on sovellus, jonka avulla ihmiset voivat jakaa rakastamansa ravintolan. Ja koska italialainen keittiö on erittäin rakastettava, ei ole yllätys, että ihmiset suosittelevat paljon italialaisia ​​ravintoloita tämän sovelluksen kautta. Mikä tekee tästä sovelluksesta erottuvan useimpien sellaisten joukossa, on se, että ihmiset eivät voi jakaa vain rakastamiaan ravintoloita, mutta he voivat myös kommentoida suosikkiruokiaan. Ruoanvalmistus voi todella auttaa stimuloimaan herkullista pastaa tai pizzaa.
Urbanspoon
Toinen upea sovellus on Urbanspoon. Siinä on tavaramerkkiominaisuus, jonka avulla voit löytää satunnaisen ravintolan syömään yksinkertaisesti ravistamalla puhelinta. Mutta voit käyttää sitä myös tiettyjen ruokien – kuten esimerkiksi italialaisen keittiön ravintoloiden – hakemiseen. Kuten muutkin sellaiset sovellukset, Urbanspoon näyttää, miten ihmiset arvioivat ja arvostavat ravintoloita. Yleisen mielipiteen lisäksi ne sisältävät myös arvosteluja sanomalehdistä ja ruokablogeista.

Related Post