Viisi parasta iPhone-sovellusta, jotka auttavat sinua pääsemään eroon liiallisesta rasvasta

559 0

Henkilöllä, jonka kehossa on liikaa rasvaa, ei yleensä ole kovinkaan ylpeä itsestään, ja hänellä voi olla jopa matala itsetunto. Jokaisen tulisi pystyä katsomaan peiliin ja ihailla omaa vartaloaan ilman hämmennystä tai häpeää. Oikeastaan ​​saatat olla iloinen tietäessäsi, että voit päästä eroon liiallisista kiloista aikaisemmin kuin luulisi, jos olet kurinalainen henkilö ja noudatat muutamia painonpudotusvinkkejä. IPhonestasi voi olla myös erittäin hyödyllistä tässä tapauksessa, ja se voi tarjota sinulle paljon hyödyllistä tietoa laihdutuksesta nopeasti.
1. Hävitä se! Tämä iPhone-sovellus on täysin ilmainen ja se on ihanteellinen sinulle, jos aiot seurata kehosi saamien ja polttamiesi kaloreiden määrää päivittäin. Pohjimmiltaan sinun on lisättävä jokainen kuluttamasi ruoka tai juoma, ja se laskee automaattisesti, kuinka monta kaloria kehosi sai sinä päivänä. Samoin liikunnasta poltetut kalorit vähennetään kaloribudjetistasi. On erittäin hyödyllistä seurata kaloreitasi ja siitä riippuen voit tehdä terveellisiä muutoksia elämäntapasi kanssa.
2. WeightBot. Tämä sovellus on vain 2 dollaria, mutta se voi olla erittäin hyödyllinen halutun painon saavuttamiseksi. Pohjimmiltaan se näyttää painoindeksisi painosi mukaan ja antaa sinulle hyödyllistä tietoa painonpudotuksen edistymisestä. Voit esimerkiksi selvittää yhdellä silmäyksellä, kuinka paljon painoa olet menettänyt ja kuinka paljon aikaa vielä tarvitset haluamasi painon saavuttamiseksi.
3. Kalorien seuranta Napauta ja seuraa. Tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin Lose It !, mutta sen hinta on melkein 4 dollaria. Silti sen avulla voit valita yli 300 000 elintarvikkeesta, se seuraa harjoitteluasi ja antaa myös yksityiskohtaiset raportit laihtumisen etenemisestä, haluamistasi tavoitteista, kalorien saannista, kuinka terveellisiä ruokasi ovat ja niin edelleen. Lisäksi tämän sovelluksen käyttöliittymä on erittäin helppokäyttöinen ja se on jo saanut luokituksen 4 tähteä viidestä.
4. Diet2Go. Vielä yksi sovellus, jonka avulla voit muokata ruokavaliotasi halutun painon saavuttamiseksi. Tämän sovelluksen kauneus on, että löydät satoja ruokavaliotyyppejä ja syömissuunnitelmia veriryhmän ja elämäntavan mukaan. voit selata tätä laajaa valikoimaa kasvisruokia ja vähän hiilihydraatteja sisältäviä ruokavalioita löytääksesi jotain, joka sopii täysin tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.
5. FoodScanner. Kuten olet todennäköisesti jo kuvitellut, tämän sovelluksen avulla voit lisätä elintarvikkeesi vain vähän tai vaivattomasti skannaamalla niihin liittyvät viivakoodit. Pohjimmiltaan viet vain iPhonesi ruokiesi yläpuolelle ja ne lisätään välittömästi, mikä säästää paljon aikaa ja stressiä. Lihaa ja useita muita elintarvikkeita varten voit etsiä manuaalisesti tämän sovelluksen kattavasta tietokannasta ja lisätä ne vastaavasti.

Related Post